Selvänäkö tulkinnat

 

Olen selvänäköinen sekä selvätuntoinen eli puhun mielelläni selväaistimisesta. Saan siis tulevia tapahtumia eteeni sekä kuvina mielessäni, että aistimuksena ja tunteena kehossani, joskus myös väreinä. Selvänäkemisen lahjan, tai niinkutsutun kuudennen aistin olen saanut jo lapsena, aavistellen tulevia. Suvussani on ollut  selvänäköisiä naisia,  tätini isäni puolelta ovat saaneet etiäisiä ja selvänäköisiä välähdyksiä tulevasta.

 Sydäntäni lähellä tulkittaessa on asiakkaan henkinen hyvinvointi,rakkaus,  suhteet, sekä kaikenlaiset elämässä pärjäämiseen ja jaksamiseen liittyvät kysymykset joissa tilanne voi näyttää hankalalta tuntuen raskaalle ja aiheuttaa esimerkiksi ahdistusta. Voit myös lähettää valokuvasikin halutessasi, teen myös auratulkintoja valokuvista sekä tarot- ja enkelitulkintoja. Tulkinta on monta kertaa myös keino puhdistaa sydäntä ja mielialaa asiakkaan ajankohtaisista huolista. 

-Kun haluat tilata minulta tulkinnan ota siis yhteys joko puhelimella soittaen, viestillä, tai sähköpostiin. Maksutiedot ja ohjeet kohdassa hinnasto, verkkokaupassa voit tilata minkä tahansa tulkinnan, joita löytyy erilaisia eri tarpeisiin. 

-Tulkinnat myös sähköpostiin kirjallisina. Kirjallista sähköpostitulkintaa varten laita tilanteestasi selkeät kysymykset . Tulkinnat voi tilata niin verkkokaupasta kuin myös hinnaston mukaan (jolloin maksuun viestinä nimesi) .

-Ajan puhelinkonsultaatiota varten voit varata 040 937 4599 /viestillä / puhelimitse

tai Sähköpostilla kristallikello@gmail.com