Selvänäkö tulkinnat

 

Olen selvänäköinen sekä selvätuntoinen eli puhun mielelläni selväaistimisesta. Saan siis tulevia tapahtumia eteeni sekä kuvina mielessäni, että aistimuksena ja usein myös tunteena kehossani jos asiakkaallani on käsillä iloinen vaihe, tai surua tai sairauksia, tunnet sen usein kehossani, joskus myös väreinä. 

 Sydäntäni lähellä tulkittaessa on asiakkaan henkinen hyvinvointi,rakkaus, suhteet, sekä kaikenlaiset elämässä pärjäämiseen ja jaksamiseen liittyvät kysymykset joissa tilanne voi näyttää hankalalta tuntuen raskaalle ja aiheuttaa esimerkiksi ahdistusta ja stressiä. Voit myös lähettää valokuvasikin halutessasi jos otat sähköpostiin tulkintasi, teen myös auratulkintoja valokuvista sekä tarot- ja enkelitulkintoja. Tulkinta on monta kertaa myös keino puhdistaa ja keventää asiakkaan sydäntä ja mielialaa ajankohtaisista huolista. 

Katson myös Entiset Elämät tulkinnan sinulle, joka tulkinta on erillisenä hinnastossa, mutta jos haluat yhdistellä sen muuhun tulkintaan, pyydä tarjous! 

-Kun haluat tilata minulta tulkinnan ota siis yhteys joko puhelimella viestitse (aina ei ehdi vastaamaan) tai sähköpostiin. Maksutiedot ja ohjeet ovat  kohdassa HINNASTO, verkkokaupassa voit tilata minkä tahansa tulkinnan, joita löytyy erilaisia eri tarpeisiin. 

-Tulkinnat myös sähköpostiin kirjallisina. Kirjallista sähköpostitulkintaa varten laita tilanteestasi selkeät kysymykset . Tulkinnat voi tilata niin verkkokaupasta kuin myös hinnaston mukaan (jolloin maksuun viestinä nimesi) .

-Ajan puhelinkonsultaatiota varten voit varata 040 937 4599 /viestillä / puhelimitse

tai Sähköpostilla kristallikello@gmail.com 

UUTUUS: Rakkaus-Tulkinta <3 Uusi Rakkaudellinen palvelu kirjallisena sähköpostiisi, 33€ . Tulkinnassa käydään läpi mm. sovitteko te kaksi toisillenne ja olisiko hän sinulle juuri se oikea? Tai jos on tullut rakkaus-suhteeseen ristiriitoja tai haasteita, kuinka niiden käy, selviättekö ja kuinka voitte edetä niistä eteenpäin ehjempinä. Onko vielä toivoa vai olisiko viisasta kokeilla erillään oloa?

Näihin ja muihin askarruttaviin kysymyksiin saat itsellesi vastauksia tilaamalla kyseisen tulkinnan. Tällaisia tulkintoja kysellään paljon, joten päätin rakentaa tähän ikioman tulkintansa juuri tälle aihepiirille.