Selvänäkö tulkinnat

 

 

 

Olen selvänäköinen sekä selvätuntoinen eli puhun mielelläni selväaistimisesta. Saan siis tulevia tapahtumia eteeni sekä kuvina mielessäni, että aistimuksena ja usein myös tunteena kehossani jos asiakkaallani on käsillä iloinen vaihe, tai surua tai sairauksia, tunnet sen usein kehossani, joskus myös väreinä. 

 Sydäntäni lähellä tulkittaessa on asiakkaan henkinen hyvinvointi,rakkaus, suhteet, sekä kaikenlaiset elämässä pärjäämiseen ja jaksamiseen liittyvät kysymykset joissa tilanne voi näyttää haastavalta tuntuen raskaalle ja aiheuttaa esimerkiksi ahdistusta ja stressiä. Voit myös lähettää valokuvasi halutessasi jos otat sähköpostiin tulkinnan.. Tulkinta on monta kertaa myös keino puhdistaa ja keventää  sydäntä ja mielialaa ajankohtaisista huolista. 

Kun haluat tilata minulta tulkinnan ota siis yhteys joko puhelimella soittaen tai viestitse (aina ei ehdi vastaamaan) tai sähköpostiin. Maksutiedot ja ohjeet ovat  kohdassa TILAUS JA MAKSU. Puhelimella tavoittaa parhaiten klo 14-21 välillä, jätä viesti jos haluat että otan puhelimitse sinuun yhteyttä tai en vastaa. 

Tulkinnat myös sähköpostiin kirjallisina. Kirjallista sähköpostitulkintaa varten laita tilanteestasi selkeät kysymykset ja jonkinlainen kuvaus asiasta mihin toivot ennustusta . Tulkinnat voitkin tilata niin verkkokaupasta kuin myös hinnaston mukaan .

Ajan puhelinkonsultaatiota varten voit varata 040 937 4599 /viestillä / puhelimitse

tai Sähköpostilla kristallikello@gmail.com 

Huom! Ihana Kompassi teille kahdelle (tai vaikka ystävälle häälahjaksi ) :

Rakkaustulkinta parisuhteeseen

jossa voit esittää suhteeseesi tai toivomaasi suhteen alkamiseen liittyviä kysymyksiä noin 4-6 kpl. Tällaisia kysymyksiä ovat monesti kuinka parantaa suhdetta joka jo on olemassa, onko Hän se oikea tai onko oikea jo tulossa minun luokse..tai jos olette jatkaneet matkaa jo ehkä pitkäänkin, niin kuinka voitte eheytyä siitä tai jos ero alkaa vaikuttaa ainoalta viisaalta vaihtoehdolta, vai pitäisikö sittenkin yrittää vielä kerran? 

Entiset Elämät

Katson entiset Elämäsi ja käyn matkalla niissä merkittävimmissä maissa ja paikoissa joita sinun elämissäsi munulle halutaan tuoda esille. Paikkoja ja aikoja voi olla noin 4 kpl joita tuodaan esiin, jos vielä enemmän näkyy ja tuotaisiin esiin, niin voin halutessa laajentaa tulkintaa. Tämän tulkinnan tarkoitus on auttaa sinua päästämään irti eteesi nousevista toistuvista asioista, jotka voivat tuottaa psyykkistä kipua sekä selkeyttää sinulle joitain pelkojasi. Ennenkaikkea tämä on elämysmatka jonka teemme ikäänkuin yhdessä sinun omaan menneisyyteesi jotta voit ymmärtää itseäsi syvemmin.

 

Auratulkinta 

Jossa katson sinun kehoasi ympäröivät värit sekä tulkitsen niiden mukaan sinun olemassa olevat värit ja  energiat ja niiden merkitykset sinulle. Tämä tulkinta on hyvä jos haluat tiedostaa missä kohtaa kehoasi on millaistakin korkeaa ja kirkasväristä energiaa joka on sinulle ominaista ja missä on ehkä esillä ns "tukoksia" eli joissa energia ei liiku kunnolla. Auratulkinnan avulla voi siis kohottaa omaa värähtelytasoaan. Tämä tulkinta vain toisen katsannon yhteydessä.