Selvänäkö tulkinnat

 

 

 

Tarjous Lokakuun loppuun saakka: Puhelintulkinnat 30 min nyt vain 30 euroa (normaalisti 37€) ja 45 min 40 euroa (normaalisti 48) ! Maksaessa korjaa summa maksukenttään. Viestiksi tarjous tulkinta.

 

 

 

Olen selvänäköinen sekä selvätuntoinen eli puhun mielelläni selväaistimisesta. Saan siis tulevia tapahtumia eteeni sekä kuvina mielessäni, että aistimuksena ja usein myös tunteena kehossani jos asiakkaallani on käsillä iloinen vaihe, tai surua tai sairauksia, tunnet sen usein kehossani, joskus myös väreinä. 

 Sydäntäni lähellä tulkittaessa on asiakkaan henkinen hyvinvointi,rakkaus, suhteet, sekä kaikenlaiset elämässä pärjäämiseen ja jaksamiseen liittyvät kysymykset joissa tilanne voi näyttää hankalalta tuntuen raskaalle ja aiheuttaa esimerkiksi ahdistusta ja stressiä. Voit myös lähettää valokuvasikin halutessasi jos otat sähköpostiin tulkintasi, teen myös auratulkintoja valokuvista sekä tarot- ja enkelitulkintoja. Tulkinta on monta kertaa myös keino puhdistaa ja keventää asiakkaan sydäntä ja mielialaa ajankohtaisista huolista. 

Katson myös Entiset Elämät tulkinnan sinulle, joka tulkinta on erillisenä hinnastossa, mutta jos haluat yhdistellä sen muuhun tulkintaan, pyydä tarjous! 

-Kun haluat tilata minulta tulkinnan ota siis yhteys joko puhelimella soittaen tai viestitse (aina ei ehdi vastaamaan) tai sähköpostiin. Maksutiedot ja ohjeet ovat  kohdassa HINNASTO, verkkokaupassa voit tilata minkä tahansa tulkinnan, joita löytyy erilaisia eri tarpeisiin. Puhelimella tavoittaa parhaiten klo 14-21 välillä. 

-Tulkinnat myös sähköpostiin kirjallisina. Kirjallista sähköpostitulkintaa varten laita tilanteestasi selkeät kysymykset . Tulkinnat voi tilata niin verkkokaupasta kuin myös hinnaston mukaan (jolloin maksuun viestinä nimesi) .

-Ajan puhelinkonsultaatiota varten voit varata 040 937 4599 /viestillä / puhelimitse

tai Sähköpostilla kristallikello@gmail.com 

Huom! Ihana Uutuus tulkintana Rakkaustulkinta parisuhteeseen, jossa voit esittää suhteeseesi tai toivomaasi suhteen alkamiseen liittyviä kysymyksiä noin 3-6 kpl. Tällaisia kysymyksiä ovat monesti kuinka parantaa suhdetta joka jo on olemassa, onko Hän se oikea tai onko oikea jo tulossa luokse..tai jos olette jatkaneet matkaa jo ehkä pitkäänkin, niin kuinka voitte eheytyä jos ero alkaa vaikuttaa ainoalta viisaalta vaihtoehdolta, vai pitäisikö sittenkin yrittää vielä kerran? 

Uutuus: Entiset Elämät

Katson entiset Elämäsi ja käyn matkalla niissä merkittävimmissä maissa ja paikoissa joita sinun elämissäsi munulle halutaan tuoda esille. Paikkoja ja aikoja voi olla noin 3-6 klp joita tuodaan esiin, jos vielä enemmän näkyy ja tuotaisiin esiin, niin voin halutessa laajentaa tulkintaa. Tämän tulkinnan tarkoitus on auttaa sinua päästämään irti eteesi nousevista toistuvista asioista, jotka voivat tuottaa psyykkistä kipua (suhteet ym) sekä selkeyttää sinulle joitain pelkojasi. Ennenkaikkea tämä on elämysmatka jonka teemme ikäänkuin yhdessä sinun omaan menneisyyteesi jotta voit ymmärtää itseäsi syvemmin.

Näihin ja muihin askarruttaviin kysymyksiin saat itsellesi vastauksia tilaamalla kyseisen tulkinnan. Tällaisia tulkintoja kysellään paljon, joten päätin rakentaa tähän ikioman tulkintansa juuri tälle aihepiirille.

 

Auratulkinta 

Jossa katson sinun kehoasi ympäröivät värit sekä tulkitsen niiden mukaan senhetkiset energiat ja niiden merkitykset sinulle. Tämän voi tilata vain jonkun muun tulkinnan yhteydessä. Auratulkintaa varten lähetä valokuvasi, kiitos.