Ihanat Enkelinviestit ja Vuositulkinnat

Enkelten kanssa jo pidempään työskenneelleenä haluankin välittää sinulle enkelten keranyt Omia viestejä sinun omalta Suojelusenkeliltäsi tai halutessasi joltakin tietyltä Arkkienkeleiltä kuten Mikael, Gabriel, Samuel, Metatron, Afrodite  jne. Viestit ovat aina juuri sinulle ohjattuja ja yksilöllisiä. Enkelelillä on tapana joskus selostaa laajastikin tulevia tapahtumia ja viestejä joihin he haluaa sinun kiinnittävän huomiotaan. 

Oman Suojelusenelin tai Arkkienkeliviestin sinulle kanavointi yhteen asiaan ja yhteen hetkeen on 12 euroa/viesti , niin enkelin viesti aktivoituu ja koodaantuu kanavoinnin kautta sinun elämääsi, siiihen hetkeen ja siihen omaan tärkeään asiaasi. (Minun ei tarvitse tietää mikä tuo asia on, mikäli et siitä halua mainita). Enkelikooodaus/ kanavointi on aina sinun ja enkelin kahdenvälinen sopimus ja yhteys, minä toimin vain välittäjän roolissa. 

Ota yhteys kun tarvitset enkelin apua asiaasi, niin toimin kanavoijana.

Teen myös vuositulkintoja samaan tapaan, elikä välitän enkelten viestejä sinulle seuraavalle 12 kuukaudelle tilauksesta eli aktivoinnistasi alkaen. Saat silloinkin  laajasti ohjeita ja selvielle mm asioita, joihin sinun tulisi kiinnittää huomiosi ja kuinka voit laajentaa oman elämäsi suuntaa niin, että voit voida yhä paremmin ja eheytyä. Tämä enkelikoodaus ja kanavointi ei kuitenkaan ole siis varsinaista selvänäkemistä, vaan siis sinun ja enkelten välistä tärkeää tietoa, jossa toimin välittäjän rooolissa ja pyydän sinulle kanavointia. Korttejakin käytän jos siihen tulee ohjausta ja voit pyytää myös pelkän korttitulkinnan. Enkelitulkinta on useimmiten hyvin voimaannuttava kokemus, joka eheyttää ja kohottaa omaa energiatasoasi hyvin korkeavärähteiseksi. Tämän tulkinnan aktivointi maksu on 50 euroa. 

Löydät hinnasto sivulta maksutiedot ja myös kaikki muut tulkintani

 

Nämä palvelut vain sähköpostilla tai Facebookin kautta.