Enkelitulkinnat

 

Enkelitulkintoja puhelimitse alkaen 1.1.2020 , Uusi palveluni. Ota yhteys jos kaipaat Enkelten ohjausta ja haluat mieluummin tämän ohjauksen puhelimitse. Ajanvaraus tähän Vain Viestillä numerosta 040 937 4599 . Tulkinnan kesto 30 minuuttia ja hinta 35€. Teen tulkintoja iltaisin klo 15-20 välillä pääsääntöisesti.

----------------------------------

 

Ihanat erilaiset Enkelitulkinnat ovat aina hyvin lempeitä ja rakkaudellisia. Tällaiseen laajempaan enkelitulkintaan taikka vuositulkintaan tulee ohjausta tilanteisiin yleensä sieltä enkeleiltä hyvinkin laajasti. Valittavinasi on 3 erimittaista tulkintaa, sekä puhelinkonsultaatio.


Enkeli-vuositulkinta kanavointi on yhdistelmä enkelten viestejä sekä henkioppaideni viestejä Sinulle. Eli siihen kirjoitan 12 kuukaudelle viestit, johon  apuna käytän erilaisia Enkelikortteja, joskin toisinaan näitä ei kuitenkaan ole tarpeen käyttää vaan viestit ohjautuvat sellaisena kuin niiden on tarkoituskin sinun tilanteisiisi. Kuitenkin muista, enkelit mielellään vastaavat kysymyksiinkin tai ohjaavat sinua eteenpäin. Tulkintaan voi liittää myös sinulle Auratulkinnan jolloin liitä mukaan valokuvasi. Auratulkinnan lisähinta on 10€ (muiden tulkintojen yhteydessä)

Kaikissa tulkinnoissa on toistaiseksi maksu tilille etukäteen. Maksutiedot löytyvät kohdasta Hinnasto. Paluuviestissä saat odotusajan jos on kiire voit kysyä, tyypillisesti 12 kuukauden vuositulkinnan saa noin 5-7 vrk sisällä tilauksesta. 

 

 


Kaikkiin näihin löydät maksutiedot kohdasta Hinnasto